Početna > Destination > Istanbul

Istanbul - 7 Dana

istanbul
Istanbul
Day 1
BiH-SOFIJA

Okupljanje učenika na dogovorenom mjestu. Polazak u ranim jutarnjim satima. Vožnja preko BiH i Srbije. Dolazak u Sofiju u večernjim satima. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Večera. Noćenje.

Day 2
SOFIJA-ISTANBUL

Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i vožnja prema Istanbulu sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Večera. Odlazak u diskoteku. Povratak u hotel. Noćenje.

Day 3
ISTANBUL

Doručak. Nakon doručka polazak na razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: Hipodrom, Plava džamija, Aja Sofija, Topkapi palata, Kapali čaršija. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Večera. Odlazak u diskoteku. Noćenje.

Day 4
ISTANBUL

Nakon doručka polazak na krstarenje Bosforom, moreuzom koji spaja Evropu i Aziju. Uživajte u jedinstvenom ambijentu, raskošu carskih palata i moći Osmanskih vladara, ovjekovječenom u unikatnom spoju Istoka i Zapada. Nakon krstarenja nastavljamo preko poznatog Bosforskog mosta u Malu Aziju u posjetu Čamlidži – najljepši i najpoznatiji vidikovac odakle se pruža nezaboravan pogled na panoramu Istanbula. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Večera. Odlazak u diskoteku. Noćenje.

Day 5
ISTANBUL

Doručak. Nakon doručka polazak na izlet u Miniatürk ili Turska u malom. Park sadrži najpoznatije građevine koje su sagradili Turci, samo u umanjenom omjeru. Sjajna prilika da se upoznate sa čarima i moći ove velike zemlje. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Večera. Odlazak u diskoteku. Noćenje.

Day 6
ISTANBUL

Doručak. Napuštanje hotela i polazak prema Paraliji. Dolazak u Paraliju u poslijepodnevnim satima. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme do večere. Večera. Odlazak u diskoteku. Noćenje.

Day 7
PARALIJA-BiH

Nakon doručka napuštanje hotela i polazak prema BiH. Vožnja preko Makedonije i Srbije do Bosne i Hercegovine, sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Dolazak u BiH u kasnim večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

  • Prijevoz autobusima visoke turističke klase,
  • Troškove organizacije putovanja,
  • Usluge pratioca/vodiča grupe,
  • 1 noćenje na bazi polupansiona u višekrevetnim sobama u hotelu 3* u Sofiji,
  • 4 noćenja na bazi polu pansiona u višekrevetnim sobama u hotelu 3* u Istanbulu,
  • 1 noćenje na bazi polu pansiona u višekrevetnim sobama u hotelu 3* u Paraliji,

CIJENA NE UKLJUČUJE

  • FakultativnI izleti prema programu,
  • Putničko-zdravstveno osiguranje 14,00 KM,
  • Individualne troškove.
Expand/Close

Agencija zadržava pravo promjene rasporeda izleta usljed nepredviđenih okolnosti. Svaki putnik mora imati putničko zdravstveno osiguranje (uplaćeno individualno ili preko agencije)

Sofija-Istanbul-Paralija-1-4-1-Dnevna-voznja

Vaš upit možete poslati putem obrasca u nastavku.