MILANO - 6 Dana

milano1
MILANO
449

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA (do 15.11.) – 449, 00 KM

REGULARNA CIJENA ARANŽMANA – 499, 00 KM

 

Day 1
DAN 29.12.2023. SARAJEVO - MILANO

Sastanak grupe u zakazano vrijeme ispred Zemaljskog muzeja. Vožnja autobusom kroz BiH, Hrvatsku, Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

Day 2
DAN 30.12.2023. MILANO

Po dolasku, FAKULTATIVNO razgledanje Milana - grad koji se smatra modnom prijestolnicom i centrom glamura i fudbala: milanska Katedrala – (katedrala koju okružuje preko 3.400 statua fascinantnog izgleda, jedan je od najboljih primjera gotičke arhitekture), Galerija Vitoria Emanuela II i Milanska skala... Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za individulane aktivnosti . Noćenje.

Day 3
DAN 31.12.2023. MILANO – OUTLET SERRAVALLE - MILANO

Doručak. Slobodno vrijeme u Milanu ili fakultativno odlazak u jedan od poznatijih outlet centara SERRAVALLE sa velikim izborom radnji poznatih brendova. Slobodno vrijeme za šoping. Povratak u Milano. Zajednički odlazak u grad na doček nove 2019. godine. Noćenje.

Day 4
DAN 01.01.2024. MILANO – LUGANO – LOKARNO – MILANO

Doručak. Slobodan dan za individualno razgledanje grada. Mogućnost fakultativnog izleta za Švicarsku. Obilazak bajkovitog grada Lugano, koji se nalazi na istoimenom jezeru. Obilazak glavnog gradskog trga Della Riforma, crkve San Roco i Santa Maria Degli Angioli i parka vile Ciani. Slobodno vrijeme za šetnju gradom ili uz jezero Lugano. Nastavak putovanja za Lokarno. Po dolasku u grad na obali jezera Mađore, šetnja trgom Grande, obilazak crkve San Francesco, palate Conferenca (gdje je potpisan čuveni Lokarno pakt 1925.) Slobodno vrijeme, preporuka šetnja promenadom Lungolago. Povratak u Milano u večernjim satima. NOĆENJE

Day 5
DAN 02.01.2023. MILANO – JEZERO KOMO - SARAJEVO

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do jezera Komo. Komo je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mjesta u Italiji ...Po dolasku na jezero slobodno vrijeme za šetnju i relaksaciju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po ovom prelijepom italijanskom jezeru. U poslijepodnevnim satima povratak u Milano i nastavak puta za Sarajevo. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema BiH.

Day 6
DAN 03.01.2019. SARAJEVO

Očekivani dolazak u Sarajevo na mjesto polaska je u jutarnjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

  • Prijevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV – VIDEO...)
  • 3 noćenja sa doručkom u hotelu 3*u široj gradskoj zoni MILANA
  • Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Italiji kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.

CIJENA NE UKLJUČUJE

  • Fakultativne izlete, ulaznice za diskoteke i muzeje.
  • Putničko zdravstveno osigruranje (PZO) 12KM
  • Gradska taxa, plaća se na recepciji prilikom check in-a (od 3 do 5 EUR-a po osobi po danu)

O putovanju

  • Milano
  • Dvokrevetne sobe
  • Uključen u cijenu
  • Busom