Početna > Destination > AZURNA OBALA

AZURNA OBALA - 6 Dana

azurna
AZURNA OBALA
599

AZURNA OBALA

Cannes – Antibes – Grasse – Nice – Monaco – Monte Carlo

Azurna obala, uvijek spominjana po svojoj ljepoti i nadaleko poznata po glamuroznosti, pruža se na preko 100 kilometara i obuhvata mjesta kao što su Monte Carlo, Nica, Cannes i Saint Tropez. Budite i vi dio svjetskog glamura koji će prve dane nove godine dočekati na najljepšoj obali na svijetu.

 

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA (do 15.11.) – 599, 00 KM

REGUALRNA CIJENA ARANŽMANA 649, 00 KM

Day 1
DAN 29.12.2023.– Sarajevo, Zenica, Doboj...

Polazak u večernjim satima iz Sarajeva sa parkinga ispred Zemaljskog muzeja. Vožnja luksuznim autobusima preko Hrvatske, Slovenije i Italije prema Francuskoj, sa usputnim zadržavanjima radi odmora grupe...

Day 2
DAN 30.12.2023.) – Kan/Nica

Poslijepodne dolazak u Kan/Nica, grad filmskog festivala, luksuznih hotela i prelijepih pješčanih plaža. Po dolasku, smještanje u hotel i vrijeme predviđeno za odmor. Check-in u hotel moguć od 15.00h. U večernjim satima šetnja obalom Kana/Nice. Povratak u hotel. Noćenje.

Day 3
DAN 31.12.2023. – Antib, Nica – SRETNA NOVA GODINA

Doručak. Nakon doručka, mogućnost fakultativnog odlaska u Antib i fabriku parfema u Grasu. Antib je jedno od najšarmantnijih mjesta na Azurnoj obali. Grad opasan zidinama, krije veliki broj prelijepih trgova, ali i sjajnih muzeja od kojih je svakako najinteresantniji čuveni Pikasov muzej. Izlet nastavljamo odlaskom do obližnjeg Grasa gdje ćemo imati priliku da obiđemo jednu od najpoznatijih fabrika parfema.

Nakon povratka u hotel i odmora, u večernjim satima polazak ka Nici, gdje ćemo svi zajedno dočekati Novu godinu na prelijepom trgu Masena i svjetski poznatom Engleskom šetalištu. Povratak u hotel. Noćenje.

Day 4
DAN 01.01.2024. - Kan, Kneževina Monako, Monte Carlo

Doručak. Slobodno vrijeme za odmor i uživanje u Kanu uz veliki broj turista i poznatih ličnosti iz čitavog svijeta. U večernjim satima, fakultativni odlazak u jednu od najbogatijih država na svijetu i pravi biser sredozemlja – Kneževinu Monako, sa reprizom Nove godine u luksuznom Monte Karlu. Povratak u hotel. Noćenje.

Day 5
DAN 02.01.2024. – Francuska, Italija, Slovenija...

Doručak. Check-out iz hotela i polazak prema BiH...

Day 6
DAN 03.01.2024. – BiH, Sarajevo

Dolazak na odredište u prijepodnevnim satima...

CIJENA UKLJUČUJE

  • Prijevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV – VIDEO...)
  • 3 noćenja sa kontinentalnim doručkom u hotelu 3* na Azurnoj obali (Nica, Cannes ili Antibes)
  • Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Francuskoj (Azurna obala) kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.

CIJENA NE UKLJUČUJE

  • Fakultativne izlete, ulaznice za diskoteke i muzeje.
  • Putničko zdravsveno osigruranje (PZO) 12KM
  • Gradska taxa, plaća se na recepciji prilikom check in-a (od 2 do 6 EUR-a po osobi po danu)

O putovanju

  • Azurna Obala
  • Dvokrevetne i trokrevetne sobe
  • Uključen u cijenu
  • Busom